[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Новини, правила та допомога по форуму. » Правила » Правила форуму. (обовязкові до виконання.)
Правила форуму.
07Igor07Дата: Вівторок, 04.02.2014, 01:46 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 114
Репутація: 1001
Статус: Offline
1 . ЗАБОРОНЕНО:
1.1 . Одній особі створювати кілька облікових записів користувача (клонування ) , а також використовувати облікові дані іншого користувача ( за взаємною змовою) .
1.2 . Реєструватися новому користувачеві з використанням ника повністю ідентичного вже існуючого на форумі, в тому числі з використанням іншої розкладки клавіатури (Роман , РОМАН , Roman , ROMAN ), цифрового ( 12345 , 65758 ...), безглуздого ( ррррр , лплплп , kjtyr234 .. ..) , образливого чи дурного характеру .
1.3 . Використовувати як ника , аватари або підписи , зображення або текст , що носять свідомо негативний характер , суперечать загально визнаним моральним і етичним нормам , підпис рекламного характеру , а також аватару , вже використовувану іншим форумчанин . Для оцінки такого досить думки одного з модераторів .
1.4 . Ображати учасників форуму. Публічно з'ясовувати стосунки , вимагати пояснень і вибачень , " наїжджати " на інших учасників форуму , критикувати / обговорювати дії адміністрації / модераторів , ( всі питання тільки через " личку " ) .
1.5 . ПИСАТИ ВЕСЬ ТЕКСТ ПОВІДОМЛЕННЯ ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ ( розцінюється як крик і неповага до оточуючих ) . Застосовувати в темах , або в підпису шрифт червоного кольору (таким правом володіє лише адміністрація ресурсу) .
1.6 . Створювати повідомлення , що складаються тільки з смайликів , а також містять більше трьох смайликів підряд.
1.7 . Рекламувати інші сайти і ресурси , крім тематичних описів і статей.
1.8 . Розміщувати на форумі порнографічні зображення , а також посилання на порно в мережі Інтернет.
1.9 . Створювати теми , не відносяться до тематики форуму , писати повідомлення , які не мають відношення до конкретної теми , за винятком розділу « ПОБАЛАКАЄМО ! ? » І " лички " .
1.10 . Створювати теми та повідомлення сепаратистського і провокаційного характеру ( Україна - Росія чи Схід - Захід) .
1.11 . Створювати теми та повідомлення з пропагандою насильства , расової , статевої дискримінації , дискримінації за національними або релігійними ознаками .
1.12 . Створювати повідомлення цитуючи попередніх постів з фотографією , заздалегідь не видаливши посилання на фото .
1.13 . Дублювати теми , в тому числі в різних форумах. Приклад : Тему «Що за куля? » Розмістили в форумах « ЗНАХІДКИ » , « ВІЙСЬКОВІ ЗНАХІДКИ » , « НЕБЕЗПЕЧНІ ЗНАХІДКИ » та ін
1.14 . Піднімати теми , що опустилися вниз за списком , повідомленнями , що не несуть нової інформації (« апать » тему).
1.15 . Влаштовувати торги , створювати пости з пропозиціями про продаж, покупку в інших темах , крім рубрики " АУКЦІОН АНТИКВАРІАТУ " (крім цих , регулюється іншими правилами) . Категорично заборонено влаштовувати "аукціон " в " личке " .
1.16.Создавать на сторінках форуму та аукціону повідомлення про купівлю, продаж вогнепальної , холодної зброї , патронів , ВОПов , за винятком предметів , з явними ознаками ММГ ( просвердлений патрон , відсутність пороху , ВВ , розпил стовбура і т.д. ) і обов'язковою наявністю висновку Державного науково -дослідного експертно -криміналістичного центру МВС України ( ДНДЕКЦ ) http://dndekc.centrmia.gov.ua/str011.htm , а так само продавати спецзасоби без наявності ліцензії http://forum.violity.kiev.ua/ viewtopic.php ? p = 4617365 # 4617365 1.17 . Питати і давати поради з дезактіву ВОПов , переробці і ремонту вогнепальної та холодної зброї , крім предметів , віднесених до категорії ММГ . 1.18 . Створювати теми пов'язані з чорною археологією , давати рекомендації по розкопках на археологічних об'єктах.
1.19 . Розміщувати фото копачів з лопатами і металодетекторами на тлі археологічних об'єктів , а тим більше з ямками .
1.20 . Використовувати в постах ненормативну лексику.
1.21 . Описуючи розкопки на місцях боїв , використовувати потворну термінологію , викладати фото з ​​останками . Поважайте пам'ять про загиблих , незважаючи на те , з якого боку вони воювали.
1.22 . Здійснювати інші дії дискредитують форум і його учасників.
1.23.Продавати нагороди України http://ru.wikipedia.org/wiki/ % CD % E0% E3 % F0% E0% E4 % FB_ % D3 % EA % F0% E0% E8 % ED% FB2 .
 
07Igor07Дата: Вівторок, 04.02.2014, 01:46 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 114
Репутація: 1001
Статус: Offline
2. МОДЕРАЦІЯ : 
2.1 . Модераторам надається право зносити все , що кидає чорну тінь на наше біле хобі.
2.2 . Модератор має право редагувати , видаляти , переміщати теми (пости ) на свій розсуд без попередження і пояснення причин.
2.3 . Допускається зміна терміну дії штрафних санкцій на розсуд модератора. 2.4 . Виконання рекомендацій модератора обов'язково . У разі крайнього незгоди допускається звернення до " личку " (див. п. 1.4) . Вирішальне слово залишається за модератором . Невиконання рішень та вказівок модератора - бан від 30 днів до безстрокового .
3 . ДОЗВОЛЕНО :
     Все що не заборонено Правилами та чинним законодавством
.4 . ШТРАФНІ САНКЦІЇ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ :
п. 1.1 . - Безстроковий бан клонам (зареєстрованим пізніше) і всім користувачам "чужих" облікових даних.
п. 1.2 . - Новим користувачам і користувачам - публічне попередження з пропозицією внести відповідні зміни . Оскільки самостійно змінити нік неможливо (функція техадміна ) , на протязі 5 -ти днів користувач повинен обрати і надати модераторам , або адміністраторам , новий нік , з проханням внести зміни в свій обліковий запис. Ігнорування вимог модератора - жовта картка , або бан.
п. 1.3 . - На розсуд модератора.
п. 1.4 - бан автору на строк до 10 днів , або на час, достатній для вивчення правил форуму.
п. 1.5 . , 1.6 . , 1.7 . - Жовта картка , повторно - бан строком на 3 дні.
п. 1.8 . - « Залітному » - безстроковий бан , постійному користувачу бан строком на 7 днів .
п. 1.9 . - Публічне попередження , за повтор - жовта картка .
п. 1.10. - жовта картка , закриття і " знос " теми .
п. 1.11 . - Безстроковий бан.
п. 1.12 - публічне попередження , за повтор - жовта картка .
п. 1.13 . , 1.14 . - Новачкові - попередження , постійному користувачу - жовта картка .
п. 1.15 . - Бан від 30 днів до безстрокового ( за торги через " личку " , як для продавців , так і для покупців (за наявності непрямих переконливих свідоцтв) .
п. 1.16 . , 1.17 . , 1.18 . , 1.19 . - Жовта картка .
п. 1.20 . , 1.21 . - Жовта картка .
п. 1.22 . - На розсуд модератора і адміністрації.
п. 1.23 . - Бан на 30 днів . Жовта картка або бан , видані модераторами , супроводжуються поясненням про причини.5 . ПРАВИЛА РОЗДІЛУ ОЦІНКИ І ВИЗНАЧЕННЯ Якщо в назві повідомлення не буде чітко названо виставляється в розділ предмет і саме повідомлення буде без якісного фото з ​​лінійкою або на аркуші в клітинку ( для дрібних предметів ), що не буде названо з чого зроблений предмет - то повідомлення буде зноситься з видачею " гірчичника " топикстартер . При неможливості чіткого опису - виставляти предмети в розділ " неідентифіковані знахідки " . При виставленні банальних предметів , багаторазово тут (і скрізь) обговорювалися) , А також невизначених і корродировать предметів ( монетних кружечків - " какаліков " і т.п.) - теми будуть зноситься . Якщо на прохання топикстартер допомогти у визначенні та оцінці буде відверта флуд , то і покарання за нього понесе той, хто не поважає
Правила форуму.Примітки: 
1 . Незнання діючого законодавства та цих Правил не звільняє від відповідальності.
2 . Текст Правил не остаточний , в разі необхідності може редагуватися і доповнюватися .
3 . Прохання при атрибуції предмета вказувати (по можливості) посилання , на джерело інформації.
4 . Розміщення в темах фото знайдених ВОПов та вогнепальної зброї не є порушенням , за умови , що ви не пишете « Притяг додому» , « Подарував другу» і т.д.
5 . Рекомендується ознайомитися зі ст. 186-1 КУпАП та ст. 263 КК України .6 . Адміністрація ресурсу не контролює операції через ЛС . Скарги на можливі негативні наслідки в результаті операцій через ЛС , електронну пошту і проч. , Адміністрація не розглядає і в разі винесення конфліктів для публічного обговорення - карає учасників згідно п. 1.15 .
 
Форум » Новини, правила та допомога по форуму. » Правила » Правила форуму. (обовязкові до виконання.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

 
 
Бесплатная раскрутка сайтов uCoz